Decoratie

Door decoratieve elementen op de juiste wijze te gebruiken, weet u uw bezoekers te verrassen, te prikkelen en aan uw winkelcentrum of -gebied te binden. We adviseren graag over de vormgeving van de gewenste (thema)decoratie en werken vervolgens het decoratieconcept uit. Eén ding garanderen we bij voorbaat: onze decoratie is altijd van de beste kwaliteit en gemaakt van de mooiste materialen. 

Ontwerp en vormgeving

Vanuit onze expertise op het gebied van monumentale kunst slagen we er iedere keer in absoluut unieke ontwerpen en objecten te creëren, produceren en organiseren die specifiek afgestemd zijn op uw winkelcentrum. Oog voor de omgeving, en onbegrensd denken over vormen, kleuren en materialen leiden tot verrassende ontwerpen, die de omgeving verrijken.

Kwaliteit

Er wordt enkel gewerkt met producten van uitstekende kwaliteit, die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Daarnaast is onze lichtdecoratie energie- en kostenbesparend. We maken immers gebruik van de nieuwste LED-verlichting. 

Financiën en opslag

Voor elk budget hebben we een creatieve oplossing, zowel op conceptueel als decoratief vlak. Als u de decoratie koopt, kunnen wij deze voor u in opslag houden. Natuurlijk kunt u ze ook in eigen beheer opslaan.