Decoratieve kerstverlichting

MJG/Decoratie-Vormgeving werkt samen met toonaangevende leveranciers op het gebied van innovatieve LED-decoratie, waaronder Ilméx Holland. Met veel passie zetten wij ons in voor het ontwerpen en realiseren van stijlvolle (seizoens- of thema)decoratie van topkwaliteit.

Ilméx Holland is een nieuwe leverancier op de Nederlandse markt. Daarom onderstaand een toelichting.

Ilméx is een Spaanse fabrikant van decoratieve LED-verlichting. Met meer dan 60 jaar ervaring mag het bedrijf zich met trots marktleider noemen in het zonnige zuiden. Doordat het bedrijf alle onderdelen van het decoratieontwerp in eigen fabrieken produceert, kan de decoratie in korte tijd gerealiseerd worden.

Een speciaal thema of feestelijke gelegenheid? Ilméx Holland is dé specialist op het gebied van conceptuele kerst- en themaverlichting en weet op bijzondere tijden van het jaar de juiste sfeer neer te zetten. Maar ook de rest van het jaar zet het bedrijf uw winkelcentrum of –gebied in de spotlight met hun unieke allroundcollectie! De combinatie van vele soorten licht, met de enorme creativiteit en vakkennis maakt de decoratie van Ilméx zo bijzonder.

MJG/Decoratie-Vormgeving is er voor u om de stijlvolle producten van Ilméx te vertalen in aansprekende decoratie. MJG/Decoratie-Vormgeving en Ilméx Holland vullen elkaar uitstekend aan door hun achtergrond in vormgeving en jarenlange ervaring met het gehele proces van het op maat ontwerpen tot en met het installeren en onderhouden van winkelcentrumdecoratie en decoratie in andere openbare ruimten. Ilméx produceert objecten en lichtdecoratie op maat naar ons ontwerp!

Vanuit onze achtergrond en expertise blinken we uit in het leveren van vakkundig advies en weten we als geen ander een sfeer te creëren die bij uw winkelcentrum of –gebied past. We leveren uitsluitend maatwerk, bieden eindeloze mogelijkheden, en ontzorgen u op elk vlak.

LED’s light it met MJG/Decoratie-Vormgeving!         

'LED's light it!'