Over ons

Onze visie

Decoreren is meer dan het toepassen van bestaande materialen en objecten. Decoreren is communiceren. Door middel van in het oog springende decoratiemiddelen zoals verlichting en beweging wordt de aandacht van de bezoeker direct gericht op datgene wat u in uw winkelcentrum of -gebied wilt 'uitlichten'. Tegelijkertijd maakt strategisch gebruikte en geplaatste decoratie het mogelijk tegemoet te komen aan uw doelstellingen. Een opvallend gedecoreerde ingang nodigt bijvoorbeeld uit om een kijkje te nemen in uw winkelcentrum. Naast uw doelstellingen houdt MJG/Decoratie-Vormgeving rekening met uw doelgroep, zodat deze zich aangesproken voelt door en zich kan identificeren met uw winkelcentrum. Wij dragen harmonie hoog in het vaandel en passen onze decoratie aan naar de architectuur en omgeving van het gebouw. Ieder winkelcentrum heeft een eigen karakter en vraagt om unieke blikvangers. 

Onze missie

Het verblijf van uw bezoeker veraangenamen en verlengen, meer traffic genereren en een terugkommoment creëren naar uw winkelcentrum of -gebied, dat is wat ons drijft. De sleutel tot dit succes ligt in het creëren van beleving. De bezoeker wil bij de activiteiten in uw winkelcentrum betrokken worden en betekenis vinden in aansprekende visuals. Beleving heeft een persoonlijk karakter en creëert een emotionele staat; een staat die verkoopstimulerend werkt. MJG/Decoratie-Vormgeving weet uw bezoeker als geen ander te vermaken in een totaalbeleving. Hierbij verliezen wij nooit onze strakke focus op uw doelgroep uit het oog, waardoor we deze persoonlijk weten te raken. 

Onze werkwijze

Bij MJG/Decoratie-Vormgeving komen creativiteit en innovatie samen. Vanuit een achtergrond in beeldende en toegepaste kunst laten we ons leiden door de wensen van onze opdrachtgevers en de specifieke kenmerken van de omgeving. Onze creatieve achtergrond maakt ons uniek in de wereld van gebouw-, evenement- en winkelcentrumdecoratie. We onderscheiden ons daarnaast door onze deskundigheid in het creëren van (innovatieve) concepten. Onze decoratieontwerpen balanceren op de grens van het traditionele en het hedendaagse. Wij brengen uw winkelcentrum tot leven, zonder de individuele signatuur uit het oog te verliezen. 

Onze specialisaties:

  • Het adviseren, ontwerpen, leveren, installeren en beheren van thema- en seizoensdecoratie

Naast MJG/Decoratie-Vormgeving hebben we het volgende bedrijfsonderdeel:

Originele entertainmentconcepten, eventueel geïntegreerd met social media of promotionele materialen.

Klik op het logo om de betreffende website te bezoeken.