SwapCap©

De ‘SwapCap’©: een blikvanger die een aanvulling vormt op het bestaande interieur van uw winkelcentrum! Met dit innovatieve, trendy decoratiemiddel kunt u uw winkelcentrum of -gebied op een geheel nieuwe manier decoreren. Onze SwapCaps zijn een combinatie van aluminium profielsystemen en gebogen constructies met textielprints. In het profiel worden doeken met exclusief ontworpen prints geplaatst, waardoor het decoratieobject getransformeerd wordt tot een communicatiemiddel. De SwapCap gebruiken voor outdoortoepassingen? Onze weersbestendige SwapCaps maken het mogelijk!

MJG/Decoratie-Vormgeving werkt samen met een gerenommeerde leverancier van aluminium profielen, wat betekent dat we beschikken over het beste materiaal op de markt. De modulaire profielen zijn veelzijdig en flexibel, waardoor de meest eigenzinnige ontwerpen kunnen worden gerealiseerd. 

De SwapCap is een kwalitatief hoogstaand profielsysteem dat desgewenst het hele jaar kan blijven hangen. Uw winkelcentrum blijft up-to-date doordat de graphics efficiënt gewisseld kunnen worden. Welke print kiest u uit om uw winkelcentrum een unieke uitstraling te geven?

De SwapCap biedt de mogelijkheid om eindeloos te variëren:

  • De omvang van onze SwapCaps is onbeperkt
  • We ontwerpen unieke prints, speciaal voor uw winkelcentrum
  • Voor ieder seizoen, feest of thema kan de SwapCap gehuld worden in een andere print
  • We bieden de mogelijkheid om de SwapCaps aan te vullen met thematische decoratiemiddelen
  • De SwapCap kan evenwichtig gecombineerd worden met andere (thema)decoratie zoals kerst- of sinterklaasdecoratie

 

Een kleine greep uit de mogelijkheden!